lørdag 8. november 2008

Demolition

På tomten vår sto det allerede et gammelt hus da vi bygde. Dette skulle selfølgelig rives da nyhuset var ferdig, men som nevnt før tar ting tid i denne familien :)
Så glad var jeg da Bdictemannen og vår kompis leieboer/handyman satte igang i morres!!For å illustrere hvor nært huset ligger vårt kan dere se på bildet over. Der tar jeg bilde rett ut av de største stuevinduene. En meeget flott utsikt, synes dere ikke?

Under er min egen spiderman (dere ser stillingen, sant? Hehe!) i full riving av takstoler, og jeg kan snart øyne konturene av en ordentlig utsikt mot tromsøysundet!
Noe jeg IKKE var så fornøyd med var sikringsutstyret......som var nettopp ikke-eksisterende! Jeg klarte nesten ikke se på når han styltet rundt på taket x-antall meter over bakken. Heldigvis kom han hel ned igjen!!

Vår kjære lille sønn var kjempefascinert over alt som foregikk rett utenfor vinduet! Og han sto i sofaen/vinduskarmen nesten hele tiden. Han måtte ofte kommunisere med pappan mens han ropte, slo og trykte nesen inntil vinduet...så vinduene må definitivt vaskes, haha!

Under ser dere idet den ene kortveggen blir tippet ned. I bakgrunnen kan dere skimte min nye utsikt:)
Dette er ståa nå, så skal det fortsettes imorgen. Mørket kommer bare tidligere og tidligere! Jeg skal selfølgelig komme med oppdatering når min utsikt er komplett!

Ønsker alle en herlig lørdagskveld.7 kommentarer:

 1. Nesten litt ok at det ikke ble gjort med en gang så har du noe å glede deg over nå som kansje den "glede seg over nytt hus" førelsen har sunket inn;) Skulle gjerne hatt et vann å sett utover når jeg spise frokost. Bare en liten sjø'gløtt hadde hvert fint. God helg og nyt utsikten.

  SvarSlett
 2. Hei, hei.....
  Koselig me en person her inne som e "nesten" fra nabolage...hehe... :)
  E sjøl ei Finnsnesjenta, og e relativt fersk her inne.
  Blei fasinert av bloggen din...her va d utrulig mye fint og flott og se.

  Kommer gjerne innom her fleire gang, så æ linke dæ hvis det e greit :)

  Æ har ikkje utsikt til sjøen fra dær æ bor, men til et vann med en stor og flott holme utpå. E ei flott utsikt fra stuevinduet :)
  Ser du jobbe i barnehage...det gjør æ også. E ped.leder på ei småbarnnsavd, og det e utrulig gøy.

  Ha en fortsatt fin lørdagskveld :)

  SvarSlett
 3. ja det så litt skummelt ut!! så søt liten:) utsikten er jo nydelig!!

  SvarSlett
 4. Wow... for en utrolig jobb sånn en lørdag formiddag liksom, skjønner godt at poden deres var klint inntil vindusruta, det hadde nok jeg vært også!

  Så hyggelig at dere nå får ny og mye bedre utsikt, blir jo som å få et nytt sted å bo!

  Lykke til!

  SvarSlett
 5. Må le da, de aller aller fleste opplever det motsatte: at de har utsikt, men så popper det opp nye hus som skjermer for den tidligere så flotte utsikten. Men hos deg er det altså omvendt. O salige lykke ...

  Klem fra Marit

  SvarSlett
 6. Smykket hadde jeg ikke på, det får jeg bruke til noe annet. Men kjolen ble tøff, må bare ha ei hudfarget strømpebukse og pumps til så blir det en hit!!!!!

  SvarSlett
 7. Hei, bare innom å kikker litt på blogger. Fin blogg du har;o)

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)