lørdag 15. november 2008

Fin lørdag

Idag dro vi hele familien ut på kjøpesenter! Dette er ikke vanlig for denne familien...synes nemlig lørdager på kjøpesenter med 2 barn kan bli vel slitsomt, hehe. I tillegg har Bdictemannen utviklet et sjeldent syndrom mot butikker. Det innebærer hetetokter og utslett...kanskje det ikke er så sjeldent syndrom, likevel? Det finnes kanskje flere der ute?
Men tross syndromer og aktive barn, så gikk turen veldig fint. Og vi kosa oss :) Kanskje spesielt mor! Jeg fant nemlig endelig et sånn VELKOMMEN skilt til å ha utfor døra:) Har hatt kjempelyst på et sånn lenge.
Fant det på Kremmerhuset, og der hadde de fått myyyye fint! Ønsker meg de julekake-boksene de selger der også!

Jeg måtte selvsagt også en tur innom Taras! Her i Tromsø er det de som selger Green Gate, nemlig...:) Måtte utvide min bittelille samling av Latte-kopper....
Jeg aner en liten koppedilla, hehe! Kanskje jeg må vise alle koppene mine engang i et innlegg..? Et meget nødvendig og saklig innlegg, haha


Ikveld skal jeg og Bdictemannen ha litt kvalitetslørdagskveld, tenkte vi! Han har jobbet mye, og jeg øver og øver til julekonsert med koret, så har blitt skralt med kjærestetid! Jeg synger i kor, og skal ha konsert 14.desember!

Ha en herlig lørdagskveld!

4 kommentarer:

 1. Ja jeg ser at jeg må innom Taras neste gang jeg er i Tromsø og få meg noe Greengate. Synes det er dumt at det ikke er noen som selger det her på Finnsnes.

  Kos dere i kveld :)

  SvarSlett
 2. Koselig med familieshopping da.
  Sjelden koset det her også.. tror kanskje det har skjedd 2 gang på 15 år...
  Blr stressa jeg med mannen på slep som går puster og peser meg i nakken og som maser hele tiden er vi ferdige snart, nei vettu da shopper jeg best alene:)

  Forferdelig nydelige de kanelsnurene ser ut, blir sugen hver gang jeg er inne hos deg jeg:)

  klem

  SvarSlett
 3. Hei!!! ha ha sier bare jeg...Vel shopping med fam er kos, men kan fort utvikle seg til mer stress enn kos...funker som regel her viss lillemann får litt bestikkelser...ti hi!!!


  Jeg ønsker meg greegate kopper til jul...så håper nissen titter innom bloggen en gang...

  Gleder meg til koppe innlegget..haha...

  Bra dere setter av litt kos til bare dere...Veldig viktig!!! Ha en fin søndag!!! Hilsen meg!!

  SvarSlett
 4. Lørdager i byen her er slitsom ja...men noen ganger må man jo ta det en lørdag. Jeg prøver ta det etter kl 13 da begynner ting å gi seg. Men det spørs jo frem mot jul, da gir det seg jo aldri....

  Kremmerhuset har DRIT mye LEKKERT.
  Jeg er alltid innom der...syns butikken kom seg veldig etter ansiktsløftet den hadde.

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)