torsdag 20. november 2008

Julekort

Ja, da var årets julekort bestilt! Jeg fant nemlig en kjekk pristest på VG HER
Så da kunne jeg lett se hvilken leverandør jeg IKKE skulle bruke ihvertfall.

Jeg endte opp med å bestille kort fra POSTFOTO
De var ikke den billigste, men langt fra de dyreste. I tillegg hadde de mange fine maler for julekortene...Fant et som jeg synes var nydelig! Det finnes jo nok av disse grelle julekortene med fargerike kuler og glitter spydd utover....
Noen vil kanskje mene jeg er mer opptatt av det estetiske enn hva er sunt, hehe! Men dette er da engang sånn jeg er skapt :)

Som dere ser av bildene så er det rimelig vanskelig å ta (pene, oppstilte) bilder av de to ungene mine....det ble noen mislykkede forsøk, ja!!
Nisseluer hadde jeg ikke for hånden, så det blir julekort uten nisselue, men det gjør ingenting!Her over er bildet som ble godtatt! Vel, skal sies at det var det eneste bildet der begge så i kamera, og i tillegg begge smilte....så det får duge!! Begynner å glede meg veldig til advent nå, og gleder meg til sende ut julekortene:)
Klem fra Benedicte!

3 kommentarer:

 1. SÅÅÅÅ gode unger atte!! Flotte gensere de hadde på seg og!!! Koselig å få jule bilde spm ikke er alt for jul"ette...for da kan man jo ramme det inn...og at det ikke er så oppstilt!! Flotte ble de!!!

  SvarSlett
 2. Heeeerlige bilder av barna!! Julekort, ja - det burde jeg vel ha forberedt nå også! Takk for påinnelsen:)

  Klem Anette

  SvarSlett
 3. For noen skjønne unger du har. Synes ikke det gjør så mye at barna ikke har nisseluser på seg på julekortet....det ble jo så flott bilde uansett :)

  Ha en flott kveld :)

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)