tirsdag 10. februar 2009

"Overraskelsen"

Idag var jeg intervjuobjekt:) Det er ikke vanlig kost, men det var "råartig"!
Hadde nemlig besøk av avisa "Nordlys" idag. De kontaktet meg om en reportasje de skal lage om blogging, eller interiørblogging da! Journalisten har intervjuet 3 interiørbloggere tilsammen, og den ene av de to andre(oj, fantastisk setning!) er Living White . Vi hadde det veldig koselig:)

Det var moro å se andre ta bilder av ting jeg selv har tatt bilde av, og ikke minst at noen andre ser andre vinkler enn jeg har sett. Jeg er jo en selværklært amatørfotograf, så de skal bli virkelig morsomt å se mer proffe bilder av mitt hjem!

Så nå blir det jo fælt å vente på reportasjen, da...hehe. Jeg som er så utålmodig!!Den kommer i et lørdagsbilag om 2-3 uker....Jeg vet jo ikke hvor stort det blir, kan jo hende det er bare 1-2 bilder fra oss hver, men det skulle bli bildeserie på nettsiden til "Nordlys" så der blir sikkert mer bilder.
Venter i spenning!!!

4 kommentarer:

 1. Fikk sånn flashback her:) Så artig å se, jeg gleder meg

  SvarSlett
 2. Hei, og takk for i dag! Håper du syntes det var artig. Hehe, her skriver du at du har hatt besøk av fotograf og greier, og så legger du inn bilde nr to der jeg faktisk holder kameraet feil(!) Men resultatet blir bra, har valgt ut og redigert ti bilder fra hver :)

  SvarSlett
 3. Så moro da.... Stor stas...blir "kjendis" du nå!!!

  SvarSlett
 4. så spennende, gleder meg til å se artikkelen. hils mannen.

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)