mandag 3. august 2009

Gangen

Jeg er i et seriøst ommøbleringsdriv for tiden! Flyttet en kurvkommode jeg hadde i gangen, ut i stua! Så ble jo gangen tom...oj, så rart, hehe...

Så da flyttet jeg Hemnes kommoden jeg hadde oppe i gangen ned! Syns det ble ganske så fint:)
Den gardinen son henger under trappa er mitt forsøk på å skjule noe av lekekaoset som medfølger 2 stk barn! Funker egentlig greit. Satte bare opp en sånn spenn-stang med en gardinhøyde på.

Flyttet litt rundt på pynten på det nye lillebordet i stua! Kjøpte en krans på salg på Mestergrønn, og det metallemaljebildet på Britt's Jekta. Lampa kjøpte jeg på IKEA, og den skal plasseres etterhvert et annet sted.
Dagen idag ble tilbrakt sammen med venner i sola, kjempedeilig:) Men nå må det nesten bli litt regn så jeg får gjort noe husarbeid, hehe! I dette godværet er man jo ikke inne et sekund... Ikke det verste, kanskje. Det blir vel tidsnok dårlig vær;)

Benedicte.

7 kommentarer:

 1. Så koselig! Har du mange av de lampene fra Kremmerhuset? jeg har en med hvit skjerm og jeg elsker den! Digger den kommoden, har sååå lysst på en sånn,men det får bli en dag vi kjører til Happaranda!
  Har du fått solgt stolen?

  Klem!

  SvarSlett
 2. Så koselig dere har det!
  Inspirerende blogg!

  Titter gjerne innom igjen :)

  SvarSlett
 3. den der gardinen under trappa va snop!!
  klarte ikke helt å bestemme mæ me en gang om æ likte den "nye" eller "gamle" komoden best...
  fin begge to da!

  SvarSlett
 4. Det der ble jo kjempefint! Likte spesielt godt gardinen som forheng. Den kransen har æ også sett på minst 100 ganga ;)
  Ha en flott dag i strålende sommervær. 20 grader allerede...

  SvarSlett
 5. Hysj, du må ikke si regn-ordet høyt! Mere sol, mindre husarbeid har blitt mitt nye motto :-)
  Knallfint med den kommoden i gangen, du har det jo så lyst og fint.

  SvarSlett
 6. Det ble kjempefint med kommoden!:)

  SvarSlett
 7. Heia. Jeg kjøpte det på www.netonnet.no, frakta var på 199,- levert på døra for 4 ting:) Nå skal jeg omså støvsuge i hele natt...neida kan ikke det, da tror jeg at jeg får naboene på nakken

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)