mandag 10. august 2009

Jeg lurer på noe!

Dette er kjøkkenhåndklærne mine etter vask og tørk. Og, ja jeg tørker i tørketrommel! Hadde ikke overlevd uten trommel. Seriøst.

Men det jeg lurer på er; stryker dere kjøkkenhåndklærne?? Jeg er den første til å innrømme at å stryke er virkelig noe av det kjedeligste jeg vet om. Jeg gjør det kun når det er høyst nødvendig.

Er det slik at alle andre stryker kjøkkenhåndklærne sine, og alle andre ting som jeg glatt hopper over...?

Jeg tar sjansen på å se ut som en komplett udugelig husmor her, hehe!

Hva gjør dere??

10 kommentarer:

 1. Hei hå! Jeg er ikke noen stryker,men bruker å stryke de fineste håndklærne, sengesettene til Johanne (siden de ikke er så store) og dukene, selv om jeg legger nye duker rett på bordet uten å stryke kantene ut først! Ikke noen dårlig husmor du! Det verste jeg vet er å vaske vinduer og vaske inni skapene-blæh :-(

  SvarSlett
 2. Heisann!
  Jeg er heller ingen stryker, men jeg stryker sengklærne til guttene, våre sengklær til jul (og kanskje en gang innimellom...) og dukene våre. Kjøkkenhåndklærne stryker jeg så og si aldri. Siden jeg også tørker mye i trommel så mine også ut slik de du har på bildene her. For å slippe og stryke (og samtidig slippe å føle meg som en udugelig husmor) tørker jeg kjøkkenhåndklærne på tørkestativ slik at de ser ok ut! :)

  SvarSlett
 3. Halloisen!
  Jeg stryker IKKE kjøkkenhåndklærne. Jeg gjør som Godt Isolert og tørker de på stativ så ser de greie ut etter tørk. Og jeg stryker heller IKKE sengetøy f.eks. (Hva er vitsen når de er skrukkete igjen etter en natts søvn?) Klær stryker jeg når de skal tas på hvis de er skrukkete. (De blir jo også skrukkete av å henge/ligge i skapet.)
  Bruker forresten minst mulig tørketrommel siden tøyet blir veldig skrukkete av den.
  Klem fra ennå en "udugelig" husmor - hihi!

  SvarSlett
 4. Bruker også tørketrommelen til det meste- er avhengig,mne merker jo at klærne blir mye fortere slitt enn ellers-!!

  SvarSlett
 5. Jeg stryker minst mulig. Det er i grunnen bare finklær, tskjorter sånn dann og vann og duker som blir strøket her i huset. Innså temmelig raskt at det ble rett og slett for mye for meg. Derfor er jeg temmelig avslappet på det området.

  Sengetøy blir ikke strøket, men jeg har dekkende sengeteppe...

  SvarSlett
 6. Jeg synes det er bedriten kjedelig (!) å stryke. Jeg stryker bare når jeg MÅ. Så jeg bytter sjelden duker osv. *ler*

  Menneh - jeg bruker ikke tørketrommel, den er ikke koblet til, jeg har aldri hatt det i mitt liv (det er gubbens gamle) så er ikke vant til det og nå har jeg passe stort vaskerom med varmekabler i gulvet. Heldige meg!!

  I tillegg har jeg sånne rutete du kjøper på SparKjøp, så de bare henger der og brettes. Like ukrøllete. ;P Pynte med kjøkkenhåndklær sier du? Næææiii... Så langt har jeg ikke kommet. ;P

  SvarSlett
 7. ....stryker de...(får du brekninger nå..???), men jeg unngår tryking så godt jeg kan med andre ting,kan ikke fordra det...

  SvarSlett
 8. Hehe. Du er ingen dårlig husmor.
  Jeg er absolutt ingen stryker selv. Men stryker de kjøkkenhåndklærne som blir krøllete også stryker jeg alle putevar. Skjorter og klær som trenger stryking tar faktisk min kjære seg av. (men det er fordi jeg har en far som gjerne kommer med skjorter som skal strykes NÅR gjestene er rett rundt hjørnet. Selvom min mor har spurt om noe skal strykes i flere dager)
  Derfor har jeg bestemt meg for at det skal min kjære ta seg av. Noe av det de lærer i militæret må jo opprettholdes :)

  SvarSlett
 9. Heia husmora ;-) Jeg henger de over snora, da krøller de seg ikke. Men så er tørketrommelen vår helt ubrukelig da (mystifistisk lukt), har ikke brukt den på årevis. Sakte men sikkert har jeg blitt vant til å ikke bruke tørketrommel, før var jeg også avhengig;) Når det gjelder huslige sysler skal jeg ikke snakke...liker bedre å dille og dalle med pynting fremfor husarbeid ja!

  SvarSlett
 10. Jeg stryker de ikke! Og jeg bruker også trommel på alt! Men jeg bretter de når de fortsatt er varme, og de ser helt strøkne ut da! :)

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)