torsdag 13. august 2009

Velkommen

Her i Tromsø har værgudene visstnok plutselig kommet på at; "Dæven, folkens! Det hakje regna i Tromsø på 3-4 uke!! Skynd dokker å åpne slusen!!" Så nå har det regnet nonstop i et par-tre dager!
Hvorfor er værgudene nordnorske spør du?? Vel, det har jeg ikke svar på.....


Ungene begynte i barnehagen igjen idag, så kan jeg styre litt hjemme uten barn i 2 dager før ferien er over! Vi får besøk av pappa og hans kone i helga, og jeg liker alltid å ha ting litt på stell når vi får besøk!

På bildene ser dere min dørkrans som jeg har fiffet litt opp med et sinkhjerte, litt blondesløyfe og et velkommenskilt!! Syns det ble riktig så koselig :)
Så velkommen til meg, dere som kommer til meg på bloggtreff om 9 dager:)) Gleder meg!
Klem fra Benedicte.


5 kommentarer:

 1. Kjedelig med regn.....her har visst høsten kommet....blåser og er kaldt...brrrr, men som regel pleier det å være fint når skolen begynner igjen, så vi får bare krysse fingrene;)
  Flott krans!
  Ha en fin dag;)
  Klem fra Maja

  SvarSlett
 2. så koselig krans du har laget!:) Håper sola kommer din vei snart:)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Det ble veldig fint!! :) (Husk på denne Vibeke,når du får ny dør.......)

  Svigerfaren min er et unikum, jeg ba ham lage noe enkelt. Dette var visst det enkleste han fikk til, med freste kanter og greier. ;P
  Stor lykke!!!:)

  Nå gjenstår bare krokjakten...

  SvarSlett
 4. Hei:) Takk for parfymetips!! Jeg skal snart ut på tur og driver å lukter meg frem til en duft jeg vil ha. Jeg må nemlig vite det før jeg kommer i taxfree butikken for der går alle lukter bærsjærk rundt i hue mitt:) Jeg skriver ned luktene jeg får annbefalt å drar å lukter litt i helga. Morsom blogg du har, liker måten du skriver på:) Smeller meg inn som følger jeg.. PS! Unner dere all det goværet dere kan få, NYT!! Klem Line..

  SvarSlett
 5. Hærlig skilt/dørpynt!

  Hos meg er det mest sag/maling osv på den nymalte trappa mi... Ikke særlig innbydende akkurat. Men det blir vel bedre etterhvert:)

  Har fått din mail, så det skal bli gøy til helga:) Tenker jeg tar med meg litt vin:)

  Finfin kveld til deg!
  Klem fra Chatrine:)

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)