onsdag 23. september 2009

Avrusing

Jeg planlegger en liten avrusing på meg selv!! Jeg er nemlig totalt avhengig av PEPSI MAX . På grensen til det flaue, altså:S
Jeg har nemlig kjempelyst til å snu litt på livet og det jeg putter i meg! Forhåpentligvis går det noen kilo samtidig!! Jeg står nemlig meget i fare for å bli en (for å bruke en kjent dames uttrykk) MUMMIMAMMA...
For at kiloene skal forsvinne må jeg selvsagt kutte ut mer enn Pepsien, det vet jeg!

Bloggen tror jeg blir ganske slankefri, men dere vil nok se sterk nedgang i kakeoppskrifter, hehe!


Bye, bye Pepsi!!!
Jeg er egentlig livredd for sånne annonseringer på bloggen, i tilfelle det går rett til h....
Men håper dette kan gi meg det rette sparket i rattata for å gjennomføre:)
Kom gjerne med oppmuntrende ord, hehe:)
Litt nervøs klem fra Benedicte!

5 kommentarer:

 1. Hei Benedicte!

  Kjenner til mummimammaproblematikken! ;)

  Jeg er også litt svak for lightbrus, men prøver å begrense inntaket til helgene. Og det er ikke alltid like lett!

  Ellers skal jeg kjøpe meg en wokpanne neste gang jeg skal på IKEA. Jeg hadde det for noen år siden, men den ble utslitt. Et godt redskap for å lage kjapp og sunn mat!

  Lykke til, dette greier du!! Prøv litt vann med sitron i når abstinensene blir for store:)

  Klem Pink Ladt

  SvarSlett
 2. Huff, dette innlegget traff meg skikkeleg her eg sit med pepsiglaset opp til munnen;) Eg og drikk ekstreme mengder pepsi, og vil kutte ned. Kjenner verkeleg til mummimammaproblematikken eg og, ja;) Spesielt etter at eg flytta inn saman med min kjære som alltid har ei unnskulding for å ete snop og kaker (men som aldri legg på seg ein kilo!). Lukke til med vegen til eitt sunnare liv! Eg prøver eg og:) Det går nok kjempebra skal du sjå:)

  SvarSlett
 3. hei!! Jeg har desverre allerede blitt en mumimamma :S Men da er det egentlig enda større grunn til å gjøre noe med det.. Klarer bare ikke helt å nmotivere meg selv altså:( Men kanskje jeg skal gjøre som deg! Starte med å kutte ut pepsimaxen. for den er jeg avhengig av selv... og en dag uten gir meg faktisk abstinenser!! I hvertfall hodepine!! ( flaut vet du) Lykke til!!

  SvarSlett
 4. ÅÅ shit så bra....Dette kommer til å gå kjempe bra!!!! kjøp inn masse imsdal med smak og drikk det..bli hekta på det i stede...Lykke til..men viss bare viss det ikke går, så har du prøvd da..og det er jo noe det og..Selv sliter jeg med sjokoladen på kvelden..så har MASSE frukt hjemme til enhver tid !!!

  SvarSlett
 5. Hei!! :-) DETTE klarer du! Og som de andre sier, og klarer du det ikke så har du uansett prøvd. Og det er jo bedre enn ingenting. Kjenner meg igjen, er litt for glad i brus! :-( OG vekta mi har helt klart gått opp, er ikke fornøyd med det. Men har bestemt meg, kun kos om helgene og bursdager. Så dermed har jeg blitt veldig flink med å kjøpe farris eller ha bare vann, med frukt oppi.. :-) sitron, jordbær, eple.. alt er kjempe godt! Får man liksom litt av en annen smak og ;)
  Jeg har flere ganger sluttet og begynt igjen, men jeg føler ihvertfall at jeg prøver ;)

  ha en fin dag!
  klem klem

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)