mandag 13. desember 2010

Hjemmelagete medisterkaker

Jeg elsker medisterkaker og hjemmelagete er selfølgelig best! Og veldig enkelt å lage.

Jeg har ca to deler medisterfarse og en del kjøttdeig! Da blir ikke kakene så "feite". Ellers har jeg salt, pepper, griljermel og litt melk for å spe ut med. Mange liker en dæsj muskat i, men husk å ikke ta for mye - muskat kan fort overta smaken hvis det blir for mye.

Mmmmmnnyyydelig!!


Ønsker alle en rolig adventsmandag:)

Klem Benedicte

2 kommentarer:

  1. Jeg tar 50/50 med medister og karbonadedeig jeg. Da liker jeg de! ;)

    SvarSlett
  2. Så spennende da...
    Har ikke smakt medisterkaker siden min bestemor levde, så kanskje det er på tide?! ;)
    Som oftest smaker jo alt bedre hjemmelaget enn kjøpt, så dette må jeg absolutt prøve:)
    Herlig gg-kopp i innlegget under her!
    Ha en fortsatt fantastisk kveld:)
    Klem♥

    SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)