lørdag 29. november 2008

Klar

Her har jeg gjort klar adventstaken til imorgen! Kjøpte sånne søte nummerskilt på Kremmerhuset, synes det ble litt fint. Vennligst overse at skilt nr 1 er en smule skjevt....mine nevrotiske vater-øyne har allerede påpekt problemet, og fikset det!!
Selve staken er fra Perfect Home. Kjøpte den ifjor, og er kjempefornøyd med den. Den er liiiiitt stor, men passer perfekt i midten på skjenken. Jeg er, som dere skjønner, litt i overkant opptatt av symmetri:)
På kjøkkenet har jeg pynta litt med noen pepperkakeformer i en rød sløyfe! Ble ganske så dekorativt. Resten av kjøkkenet er overhodet ikke bloggifiserbart, så får ha julebilder fra kjøkkenet til gode.
Ellers har vi besøk fra Trondheim, av min samboers bror. Emma synes det er såå artig med onkel på besøk:)
Under er et bilde av de to i ettermiddag. Fordypet i dataspill for barn på pc'n, og som dere ser nyter Emma oppmerksomheten fra onkel!

Imorgen skal jeg gjøre alt av vasking og rydding her hjemme som jeg hadde planlagt idag....dagen idag ble nemlig soset bort på andre ting....


Benedicte.

2 kommentarer:

 1. For en koselig adventsstake du har...og denne så jeg da nettopp inne hos en Frue her, gjorde jeg ikke det da? Veldig fin syns jeg!

  Her skal vi ta et lite tak i kjøkkenoppussingen idag, etter etpar uker hvor ingenting har blitt gjort så er nok litt jobbing lurt hvis det skal bli julekos hos oss også ;)

  Ha en kjempefin søndag!

  SvarSlett
 2. Heisann!
  Så smart å pynte med pepperkakeformer på den måten, det må jeg jammen huske til neste jul! ;-)

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)