søndag 13. februar 2011

Morsdag

Idag gratulerer jeg alle mødre! Jeg fikk en alle tiders morsdagsgave hos mann og barn, nemlig en søt kopp med teksten Super mor:))

En stor bukett tulipaner ble kjøpt inn til helgen på fredag, men nå henger halvparten kraftig med hodet. Hvor lenge kan man forvente en sånn bukett å leve? Litt irriterende å bruke over hundrelappen på noe som varer i 48 timer....?
Klem Benedicte

8 kommentarer:

 1. heia.kjempe søt kopp.klem åshild

  SvarSlett
 2. anne grethe ...13 februar, 2011

  benedicte! d e et triks med tulipaner ;-) jeg får dem til å stå i alle fall en uke om ikke mer:-) iskald og lite vann i vasen, jo mere vann, jo lengre blir blader og stilker, kaldt om natta liker dem det åsså og virker ikke det så pakker jeg dem stramt inn i avispapir til en bukett og stiller dem i litt kaldt vann i noen timer og vips så struttter dem igjen ;-)) I like tulipaner, a lot,-) ps nydeli kopp ;-)jeg fikk en diger orkide, veldig fornøyd med det ;-)

  SvarSlett
 3. Så skjønn kopp :)

  God Mandag,
  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 4. KOselig med gave på morsdagen!
  Tulipaner ja...hm, skjønner meg ikke helt på dem jeg?!

  Klem Anna

  SvarSlett
 5. Tulipaner er en løkplante og skal derfor ikke ha mye vann, da vokser de seg lange og slappe. Et annet triks er å beholde plasten rundt tulipanene i en time eller to etter at de har kommet inn i varmen og er satt i vasen, da "finner de formen" og henger ikke så fort.

  SvarSlett
 6. psst.har en utfordring til deg inne hos meg..klemm

  SvarSlett
 7. Tulipaner kan også legges i kjøleskap når det blir kveld og man skal legge seg, slik at har jeg hatt tulipaner så lenge som 2 uker! Husk også og snitt tulipanene av og til og iskaldt vann!

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)