lørdag 19. februar 2011

Colgate Baby Powder

En god bekjent og bloggleser kom til meg med denne søte lille boksen. Den hadde vært hennes manns, og han skulle kaste den. Tenk? Gale mannen.


Satte den på badet der den skal få pynte opp i all sin prakt!

Nå skal helgen nytes til fulle med hjemmelaget pizza!!


Klem Benedicte

søndag 13. februar 2011

Morsdag

Idag gratulerer jeg alle mødre! Jeg fikk en alle tiders morsdagsgave hos mann og barn, nemlig en søt kopp med teksten Super mor:))

En stor bukett tulipaner ble kjøpt inn til helgen på fredag, men nå henger halvparten kraftig med hodet. Hvor lenge kan man forvente en sånn bukett å leve? Litt irriterende å bruke over hundrelappen på noe som varer i 48 timer....?
Klem Benedicte

fredag 11. februar 2011

Søt kaffeboks

Søt kaffeboks som ropte til meg på Kremmerhuset idag! Det faktum at jeg har intet mindre enn to kaffebokser fra før er selvsagt totalt uinteressant... :D



Perfekt liten fredagsgave til meg selv, synes jeg!

En flott tulipanbukett er også kjøpt inn til helga.
Nå blir det kos med finale i Korslaget. Bare jentene hjemme ikveld, guttene i huset har dratt på hytta! Deilig med jentekveld:))

lørdag 5. februar 2011

Lørdag

Endelig en lørdag med friske barn! De to siste helgene har vært oppslukt av influensa, men no more!!
Denne helgen skal brukes på kaoskontroll hjemme, og litt brødbaking.
Mannen er invitert på møljekalas ikveld, noe han er lykkelig over. Jeg kan virkelig styre min begeistring for mølja. Noe jeg vel egentlig ikke skal innrømme som nordlending, hehe. Men nå er jeg jo bare halvt nordlending når jeg tenker etter, så:P

Jeg kunne tenkt meg å spise dette til middag:

Hjemmelaget kyllingsnitzel med pastapesto og salat, MMMMMmmm! Og kanskje en bitteliten focaccia..? Basilikum kjøpte jeg igår, så tror det blir pestolaging etterpå;))
Man kan vel kose seg selv om man er alene en lørdagskveld..?
Imorgen skal jeg og Emma dra på kino for å se "To på rømmen". Har sett reklame for den filmen, og den ser bare så morsom ut. Vet ikke helt hvem som gleder seg mest, hehe....
Ønsker mine lesere en herlig helg!
Klem Benedicte

tirsdag 1. februar 2011

NIB utfordring - februar

Denne månedens utfordring fra NorskeInteriørBlogger er å vise fram våre beste tips til oppbevaring.

Da tenkte jeg at jeg kunne vise dere min måte å oppbevare vaskemiddel og tøymykner på!

Tøymykner og Milo (flytende ullvaskemiddel) har jeg i to glasskarafler, kjøpt på loppis! Jeg har oppbevart det slik i over to år. Såå mye finere å ha disse framme, enn de stygge flaskene.
Vårt vaskerom er også bad, og det toalettet som blir brukt av gjester, så fint at ting ser litt ordentlig ut:)


Vaskepulver blir oppbevart i glasskrukker fra IKEA. En skjønn bloggleser laget disse merkelappene til meg, så man ser hva som er til hvitt eller farget tøy! Genialt!

Dette er ingen revolusjonerende ny måte å oppbevare tingene på, men hjelper på å gjøre de hverdagslige ting som klesvask bittelitt koseligere.

Klem Benedicte