søndag 23. august 2009

Koselig bloggtreff!

Igår arrangerte jeg det 2. bloggtreffet i Tromsø igår kveld!! Utrolig koselig! Her skulle man tro man hadde kjent hverandre i åresvis, og ikke nettopp møttes for første gang. Nei, bloggjenter har nok alltid nok å snakke om:)
Her er gjestene akkurat kommet, Elisabeth, Madam mim og Elisabeth helt "live" i stua! Litt rart etter å kjent hverandre bare av et lite profilbilde på bloggen, hehe.


De to andre gjestene, Linda og Chatrine i ivrig fotografering:)


Jeg husket kun å ta bilde av hovedretten, hehe! Det er hjemmelaget kyllingsnitzel med pastapesto, salat og tzatziki! Jeg fikk mye skryt for maten, så det var godt å høre at de likte det jeg laget:) Jeg laget selfølgelig aaalt for mye mat, men senere idag kommer utslagsvasken (les:Bdictemannen) hjem så det ordner seg fort, hehe!
I tillegg sendte jeg med en sjokoladefondant med hjem til hver av jentene, så de kunne gi til sine respektive. Det var visstnok noen som ble fornærmet da de hørte menyen, og de skjønte de gikk glipp av sjokoladefondant, hehe!

Jenter som koser seg!!
Tusen takk for en super kveld, jente! Flere bloggtreff skal det bli, selv om alle visstnok måtte pusse opp først, hehe! Jeg venter på invitasjon!!
Klem fra Benedicte!

16 kommentarer:

 1. Så koselig det ser ut til at dere har det!!! Og den sjokoladefondanten kunne jeg godt tenkt meg og!! Nam...:)

  SvarSlett
 2. ÅÅÅåååå så koselig dere ser ut til å ha hatt det. Her satt jeg å tenkte på dere, dumt jeg ikke kunne komme:(

  SvarSlett
 3. Tusen takk for en superduper kveld! Jeg var så mett etter maten hos deg, at frokosten ble inntatt halv tolv i dag.... Det er uvanlig for meg, jeg er nemlig veldig glad i mat, og lar ikke måltidene stå og vente ;)

  Håper vi treffes snart igjen!

  SvarSlett
 4. Hei, og takk for i går! Jeg koste meg masse med nydelig mat og godt selskap :-) Kenneth ble strålende fornøyd når han fikk sjokoladefondanten sin, he he. Ja, nå blir det spennende å se hvem som er raskest med å pusse opp sånn at man tør å ha bloggedamene over på treff...det blir nok en ordnings. Kos deg, vi snakkes!:-)

  SvarSlett
 5. Ja tusen takk for i går! Det var kjempekoselig, man skulle trudd vi var en venninnegjeng som hadde kjent hverandre i mange år ;) Nei vi må absolutt gjennta det. Æ kan ikke huske sist æ har vært så lenge ute, æ var jo ikke i seng før kl 02.00! Også stod æ opp da for 5 min sia :P

  SvarSlett
 6. P.s Mannen ble ekstremt fornøyd med sjokoladefondanten :D

  SvarSlett
 7. Tusen takk for i går jenter, det var bare såååå koselig! Og huset ditt er bare så flott, Benedicte! Var jo litt ekstra det å møte deg igjen,man skulle ikke tro at det var nesten 5 år siden vi hadde pratet sist!

  Skal bare ordne vaskerommet så skal dere få komme til meg!!!!

  Klem!

  SvarSlett
 8. Ser ut som dere har kost dere skikkelig..og for en mat du har lagd..hm.Nå fikk jeg lyst til å lage det til middag.Go`søndag til deg fra Maliva

  SvarSlett
 9. Du vil ikke tro hva min kjære gjorde med sjokoladefondanten... Siden vi hadde gjester da jeg kom hjem, satte jeg den på kjøkkenbenken slik at han kunne få når de hadde dratt. Jeg sa til ham at jeg hadde med dessert til ham, men tror du ikke han var på kjøkkenet uten at jeg visste det og spiste sjokoladefondanten???? Ikke nok med det, han åt den rå! Jeg hadde jo ikke fått sagt at den skulle stekes først... Jeg tror jeg dør. Ler så jeg griner....

  SvarSlett
 10. Høres ut som dere har blitt en god gjeng der oppe i nord, du hvor koselig!!!
  Og maten så NYDELIG ut, kan jeg spørre om oppskriften?
  Klem,M

  SvarSlett
 11. Hei! Nå har jeg tittet litt rundt på bloggen din, og her var det mye kjekt å se på:) Du har et nydelig hjem! Brillene dine er kjempetøffe:) Og den rundtstykkeoppskriften, kunne du delt den med meg(om det ikke er stress for deg da)? Mailadressen min står på bloggen min... Klem Pink lady

  SvarSlett
 12. Heihei!
  Tusen takk for i går!
  Nå har jeg endellig fått nett igjen, og har fått laget et innlegg:)

  Det var veldig koselig å veldig, veldig god mat! Må nok trø til å lage sjokolade fondant igjen snart:) Ja, du må nu bare legge ut oppskrifta!!

  Her har jeg ryddet boder... for en jobb... Men nu er det kveld å jeg skal nok strikke resten av kvelden;)

  Finfin kveld til deg!
  Klem fra Chatrine:)

  SvarSlett
 13. Det ser veldig koselig ut :)

  Ha en fin søndagskveld! Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 14. Du skal bare kopiere de bildan. Det e bare koselig at du synes de ble bra :) Har også bilde av de nye tingan dine oppe i 2 etg, men tenkte at du ville vise dem sjøl først...

  SvarSlett
 15. Jeg min distre rotekopp i ammetåka glemte helt av bloggtreffet og er kjempelei meg nå:( Ser at dere hadde det kjempekoselig og maten så god ut. Jeg får ha bloggtreff til gode, og håper jeg kommer med på dem..beklager at jeg ikke dukket opp.

  SvarSlett
 16. Så koselig med bloggtreff! Menyen hørtes jo helt fantastisk ut, kanskje du kan legge ut oppskrifter til oss andre som sitter her med vann i munnen...?Sjokoladefondant er den beste desserten som finnes!
  Artig å lese at du kaller din kjære for "utslagsvasken", for jeg kaller nemlig min for "kompostkverna". Hihihi, mon tro hva de kaller oss;)

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)