fredag 26. september 2008

God middag

Jeg er gressenke i noen dager, så ikveld kom en venninne på besøk. Vi laget nyydelig middag, som jeg tenkte anbefale videre til dere!
Har forsøkt å ta et ok bilde så det ser fristende ut, men som sagt er jeg ingen fotograf :-P

Vi laget kyllingfilet som vi først brunet i stekepanna. Deretter surra vi bacon rundt filetene og stekte i ovnen.
Tilbehøret var hjemmelaget potetmos med smør, fløte og hvitløk, sauterte grønnsaker og fløtesaus....mmmmm.....

Jeg er som sagt gressenke i noen dager, samboeren er på Oktoberfest i Mûnchen..(!!) Sist jeg snakket med han fikk de 1 liter øl til lunsjen...men selv om jeg kanskje er en lille smule bekymret for øl-inntaket, unner jeg han en liten ferie:)

Nå koser vi oss med "Skal vi danse", det er ukas høydare for yngstejenta i familien :))

Ha en herlig fredag!!

3 kommentarer:

 1. Det der ser herlig ut. Å så så proft dandert. Her er det litt sånn at når jeg kommer hjem fra jobb så må jeg finne noe å trøkke innpå før jeg begynner med middagen. he he. Ellers er lunta mi gangske kort:O)

  SvarSlett
 2. Yepp. Dette er en av våre favoritter også. Og hjemmelaga stappis med de beste ingrediensene: meierismør og fløte. Oh me oh my!

  Er det ikke deilig å ha en venninne på besøk og bare skravle og skravle og ha det hyggelig sammen. Alt til sin tid! Og mannen mollkoser seg på oktoberfestival og masse øl. Sånn skal det være.

  Hepp på en fredagskveld!

  SvarSlett
 3. Nam, det så godt ut! Jeg pleier å skjære ei lomme i kyllingfileten og fylle litt Tine krydderost inn i før bacon blir surret rundt:) Ekstra godt med hjemmelaget potetstappe ja, kan ikke måle seg med kjøpevarienten:)

  God helg!

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)