lørdag 13. september 2008

Litt mer Oslotur

De siste dagene etter tur har jeg vel stort sett brukt til å kose med ungene og komme i gjenge i heimen. Igår skulle vi se på "SLAGET OM NORD-NORGE"(les:Tromsø-Bodø-glimt) men det ble vel tidenes antiklimaks, da stillingen ble 0-0....Men vi kosa oss likevel sammen med nabovennene og pizza:)

Tenkte jeg skulle vise dere de søte og fine tingene jeg har fått eller kjøpt på turen!
Dette søte skiltet fikk jeg av min pappas kone, hun hadde kjøpt det til meg i Israel, der hun kommer fra. Jeg syntes det var kjempefint, med fin tekst!

Denne dufteoljen fikk jeg også av henne. Dufter deeeiilig vanilje og lavendel, men heldigvis ikke overveldende:)

Jeg dro sammen med ei venninne til Sandvika storsenter, og der fant jeg dette skiltet på Mols. Kjempefornøyd med det:)) Det henger nå i gangen.
Denne søte skåla kjøpte jeg på Traktøren! Hadde ingen av disse skålene fra før, og kunne tenkt meg å kjøpe alle....men dere vet den lommeboka...Ble en tur på Ikea også sammen med broren min siden jeg skulle hjelpe han litt med å innrede nyleiligheta hans! Og tenk folkens: Jeg kjøpte kun 1 ting!!!!! Vet ikke helt hva som gikk av meg den dagen....men var nok en kombinasjon av tom lommeok og full koffert:)
Men jeg var veldig fornøyd med den ene tingen, da! Det var nemlig skåla i samme serie som det store fatet jeg har vist dere før!!

Denne lykta kjøpte jeg 2 av på Indiska! Jeg kjøpte 2 sånne bildelister/hyller der også, men de har jo selfølgelig ikke mannen i huset hatt tid til å henge opp ennå.....hmpf....liker ikke å være avhengig av andre, men siden jeg enda ikke er så flink med gipsvegger, plugger, staver i veggen osv, så må jeg vente på han.... Må nok henge opp ordentlig, siden jeg skal fylle hyllene med kokebøker på kjøkkenveggen:)
Da vi var på Sandvika, var vi selfølgelig på SØSTRENE GRENE!!! Bare elsker den butikken! Har vært på den i København, og var dermed frelst, hehe:) Kjøpte endel kalender gaver til Emma der, siden de har mye morsomt og kjempebillig.
Men til meg selv kjøpte jeg denne pastakrukka til den nette sum av 30 kroner, sånt kan jeg like!
Og denne søte målekoppen kjøpte jeg også der, syns den var så herlig! Små barn, store gleder vet dere, hehe!

Ha en avslappende og koselig søndag!

2 kommentarer:

 1. Heia

  Mye fint du har fått med deg i kofferten hjem. Alltid gøy å gå på shopping. I tillegg hadde du jo fått noen fine ting også.

  Jeg kjenner igjen ergrelsen av å måtte være avhengig av andre for å få ting gjort. Og gipsvegger er jo et herk, så det er best å få det gjort orntlig.

  Skal til Oslo i morgen ifm kursing gjennom jobben. Det blir rimelig hektisk, så jeg vet da sannelig hvor mye shopping jeg rekker. Vi får se.

  Ha en fin uke, Benedikte. Klem.

  SvarSlett
 2. Ja her var det mange go'biter...hihi:) Så kjekt at du hadde det kjekt:) og det skiltete var veldig fint, sammen med begge favvo duftene mine;)

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)