tirsdag 23. september 2008

Ny uke og klesopprydning


Etter en vellykket hyttetur med jentene i helga, var det på tide å ta fatt på en ny uke!
Jeg har jo lovet meg selv at jeg skulle få skikk på noen "utsatte prosjekter" her i heimen, mens jeg er husmor på heltid.....så derfor har jeg nå sortert ut klær som var for små, umoderne, utslitte osv fra hele familiens klesskap. Alt er nå stappet i et par søppelsekker og skal kjøres til Fretex-mottaket:)
Selv om det er godt å kunne stulle og stelle uforstyrret hjemme uten barn "rundt anklene" gleder jeg meg til å begynne tilbake på jobb! Pga av ferie begynner jeg på jobb igjen etter endt permisjon i slutten av oktober.
Jeg jobber i barnehage, og begynner jo nesten rett på julekosen, med laging av julepynt koselige bøker og alt det andre som hører til:)
Tror ikke jeg kunne ha vært en "stay-at-home-mom" som mange er i USA! Tror rett og slett jeg hadde blitt smårar av å ikke ha voksenkontakt iløpet av dagene. Der har de selfølgelig ikke ungene i barnehage mens de er hjemme,da....hehe! Regner med mange både i USA og her hjemme(?) syns jeg er egoistisk eller gal som har minsten i barnehagen mens jeg enda er hjemme, men siden jeg ikke jobber kan han få en myk start, og kortere dager! Og jeg kan benytte anledningen til å ordne litt hjemme alene, hehe:)
Ha en finfin tirsdag!

5 kommentarer:

 1. Det hørtes deilig ut med litt "alenetid". Som mamma er det ikke det man opplever til stadighet akkurat:) Gøy for minsten å leke med andre, fremfor å se på deg rydde skap... Så kanskje han får kortere dager også :D Nyt tiden før den travle hverdagen slår til igjen du :) Er alltids noe som må ordnes ;)

  SvarSlett
 2. Hei Bdicte! Synes nok helt ærlig at det er litt merkelig å ha en så liten gutt i barnehagen når han kunne vært hjemme lenger...men det er selvfølgelig opp til dere;) Jeg er nemlig ingen fan av barnehage så tidlig. Fint å høre du hadde det kjekt på jentetur da og kos deg med rydding:)
  Hilsen Miranda

  SvarSlett
 3. Så godt å høre at du hadde en fin helg!Greit å få gjort unna litt hjemme av og til også!jeg har også brukt dagen til å rydde til i klesskapet. Sommerklær vekk og strikkaklær velkommen!!!

  Stor klem

  SvarSlett
 4. :) God morgen

  Du skjønner, det var ikke så hakkende gal pris på vidunderet. Den kostet 3500,- på Bohus på langnes....syns den var verdt hver eneste krone der den hang.

  SvarSlett
 5. Ønsker deg en en fin fin dag, og lykke til med opprydning;) Jeg sorterer enda, og da trodde jeg at jeg var ferdig med det føøøør jeg flyttet...hmmmmm:)

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)