torsdag 18. september 2008

Grensesprengende ny metode

Veel, grenseprengende var kanskje et litt sterkt ord:) Da jeg bakte rundstykker idag, tenkte jeg at jeg skulle prøve en ny metode. For det jeg liker minst med å bake rundstykker er all eltingen og rullingen!


Dyttet og kjevlet deigen ut på platen og brukte pizzarulleren til å dele inn i ruter. Så dermed ble rundstykkene strengt tatt mer som et brytebrød, men det gjør ingenting:) Har testsmakt, og de ble veldig gode, hehe!
Jeg skal nemlig ha med rundstykkebrytebrødbitene på hyttetur i helgen med en gjeng jenter! Gleder meg masssse til mat, vin og "sladder" med jentene:))

Dagens andre prosjekt:
Dette fantastisk rotete skapet tok jeg mot til meg å viste fram for en stund siden(litt for lang stund, men...) og endelig har jeg tatt meg i nakken og ryddet det!!
Skapet ble tømt for endel unødvendig plassfyll, og nå ser det strax bedre ut:) Jeg må liksom ha alt inni skapet siden rommet er vaskerom og bad i ett. Har prøvd å unngå stygge vaskemiddelposer og flasker fremme. Derfor kjøpte jeg gamle karafler på fretex for å ha skyllemiddel og Milo i. Vaskepulveret har jeg i krukker fra IKEA.
Føler meg meget effektiv idag, så derfor skal jeg gå å være enda litt mer effektiv, hehe!
Klem fra Benedicte.


9 kommentarer:

 1. Hei,
  Så vellykket og ikke minst godt brytebrødrundstykkene ble :) nam, nam...blir sikkert en sukses på hyttetur med jentegjengen det :)

  Vaskerommet ble oversiktig og fint :) du har jobba bra på en torsdag formiddag du!

  SvarSlett
 2. Så deilig å ha alt på stell!
  kan dessverre ikke skryte på meg samme orden på vaskerommet mitt.. katastrofeområde delux..
  smart det med rundstkkene, skal prøv det samme neste gang jeg oxo:)
  ha en super dag:)

  SvarSlett
 3. koseli blogg! jeg må også si at jeg gleder mg til brothers and sisters:) takk for påminelsen- glemmer det nesten i en travel hverdag... juhuuuu!!!!!:)

  lurt å lage rundstykker sånn!! så enkelt og lettvint da!

  SvarSlett
 4. Det var jo kjempe smart...jeg tenkte da passer sånt bedere i matpakker også enn rundstykker...litt flatere!!! Å det var jo lekkert jo med sånne flasker oppå vaskemaskinen med alt som trengs!!! Flink er du!!!

  SvarSlett
 5. De rundstykkene var veldig smarte!Det er greit å slippe knaing og rulling ja!Tror nok jeg kommer til å stjele den!!!;)Hyttetur blir sikkert veldig hyggelig. Trivelig å dra med gode venner da!;)

  Ha en fin torsdagskveld!!
  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 6. Så lurt med de rundstykkene, liker ikke å rulle de ut jeg heller, det er så kjedelig (og derfor blir det laget svært sjeldent...). Så gode ut! :)

  SvarSlett
 7. Du kreative sjel. Som kommer på så mye rart. Utrolig bra at du deler slik at vi andre kan bli inspirert.

  Du spurte om signaturen. Jeg har ikke gjort annet enn å lage den i PhotoShop og lagret den som et .jng. Så henter jeg den inn som et "bilde" som jeg legger på slutten av innlegget.

  Du trenger ikke PhotoShop. Du kan gjerne laste ned et annet gratis billed/fotoprogram.

  Klem fra Marit

  SvarSlett
 8. http://castagnita.blogspot.com/

  BLOG DEDICADO AL CANTAUTOR PORTEÑO CACHO CASTAÑA!!!!

  SvarSlett
 9. http://castagnita.blogspot.com/

  BLOG DEDICADO AL CANTAUTOR PORTEÑO CACHO CASTAÑA!!!!

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)