torsdag 11. september 2008

Hjemme igjen

Ja, da var jeg hjemme igjen etter "husmorferie" i Oslobyen i 5 dager:) Der har jeg besøkt venner og familie, spist godt og handlet litt! Kjempekoselig tur, altså.
Var selfølgelig rimelig "sjuk" etter å komme hjem til ungene siste dagen, men det gikk overraskende bra, hehe! Og ja, savna selfølgelig mannen også:)

Svigermor skulle komme på besøk fra Trondheim mens jeg var borte, og hun skulle passe Erik siden han enda ikke var begynt i barnehagen. Men da hun oppdaga at hun hadde bestilt feile flybilletter, måtte nok Bdictemannen(for å bruke et uttrykk jeg ser mange gjør) trø til som alenefar, gitt....og for å være ærlig så hadde han jæ... godt av det, hehe...

Så selv om den stakkars basilikumen min virkelig hadde sett bedre dager da jeg kom hjem, så var ungene både mette og påkledde:)

Borte bra, men hjemme best:))

Denne søte lyslykta kjøpte jeg 2 av på Indiska. Skal vise dere resten av innkjøpene litt senere!!

God kveld!

3 kommentarer:

 1. Welcome home! Du har vært savnet, men du hadde sikkert godt av å koble ut litt. Husmorferie er så deilig når man er småbarnsmor. Håper du har ladet batteriene dine til bristepunktet.

  Klem fra Marit

  SvarSlett
 2. Så bra du har hatt en fin tur!!Artig med bytur!;) Ungene klarte seg bra også skjønner jeg!hehe...Disse mannfolka.Den stakars planten din har ikke skreket høut nok. Spørs om det hjelper med gjenopplivning av den der.....;)
  Ha en super dag!

  SvarSlett
 3. Velkommen hjem :)

  Borte bra men hjemme best!

  Det er godt å savne hverandre litt, tenker det blir en fin helg for voksne & barn nå som dere er samlet i heimen igjen, god helg!

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)