torsdag 25. september 2008

I vater, men litt ukorrekt

I rekken av utsatte prosjekt, var idag turen kommet til den lille bildeveggen i gangen! Da jeg bestemte meg for å henge opp mange av bildene våre, ville jeg henge alle bildene som er i sort/hvitt sammen i en gruppe. Jeg har enda ikke fått fremkalt noe særlig bilder av Erik, så veggen skal utvides! Kunne vel egentlig tapetsert alle veggene i gangen med bilder hvis jeg hang opp alle jeg ønsket, hehe:)
"Ommøblerte" litt i dekoren på kommoden også. Plasserte den nyydelige dufteoljen fra Laline og en lykt fra loppis på et fat i sølvplett. Ble så fint, så:) Bildene kunne selfølgelig vært bedre, jeg er desverre ikke en veldig flink fotograf....men dere ser hva det er, ihvertfall hehe!

Lykten har jeg bare tørket støv av, tenkte å vaske/pusse osv, men fant ut at den var sjarmerende i seg selv, sliten og rusten!
Her jeg sitter og blogger, så hører jeg på en CD jeg har lånt av en kompis. Følte bare for å nevne den her! Virkelig nydelig musikk. Melodisk og vakre stemmer har de begge to, anbefales!!
Tror jeg må kjøpe denne selv, hvis ikke kan det være lenge før kompisen min får den tilbake, hehe:) Jeg må bare avslutte med et NIB-ukorrekt bilde....(.......)....nemlig mine to gullunger avbildet på tirsdagskvelden. Min mamma overrasket dem med en sånn elektrisk motorsykkel. To meget fornøyde barn:)

Ønsker alle en flott torsdag!

4 kommentarer:

 1. Dette ble jo kjempe fint! har sansen for en slik haug med bilder, har det slik selv på veggen opp trappen, bilder i forskjellige størrelser!
  kjempe fint! men jeg har bare de i hvite rammer, det var jammen ikke dumt å ta dem i forskjellige farger heller!
  Ha en super duper dag!
  klem

  SvarSlett
 2. Kjempefint ble det!stilig å ha de i forskjellige rammer da!Ble koselig med det på den fine kommoden også.Ha en fin torsdagskveld.

  SvarSlett
 3. God kveld. Lenge siden jeg har hvert innom siden din. Jeg likte nemlig bloggen din veldig godt men så husket jeg ikke navnet og fant den ikke igjen før nå... Syns det er mange gode tips å hente både fra baking til hus-kos:) Kan jeg få adde deg til blogg listen min? God kveld.

  SvarSlett
 4. Sånne vegger med masse sort/hvittbilder er kjempeflott. Har lyst på en jeg også, men vet ikke helt hvor jeg skal ha den enda. Og det skroter ikke på bilder å henge opp her heller, hehe :)

  Ha en fin fredagskveld

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)