søndag 28. september 2008

Lillebror kan gå

Lillebror i huset begynte for noen dager siden å gå mer og mer. Nå går han over hele stua, men er selfølgelig enda ganske ustø:)
Han blir jo snart sitt første år også, så et er naturlig å mimre littegrann! Synes jo selfølgelig bare det er et par måneder siden jeg gikk rundt stor og feit og ventet på at mandag 15. oktober skulle komme:) Dagen kom endelig, og en stolt storesøster kunne holde lillebror for første gang!
Her er han antageligvis en dag gammel, enda på sykehuset. Han har fått på seg sin egen lille body som nesten var stor i str. 50.....nesten så man blir tårevåt av å se på den lille bodyen nå som forleeeeengst er fravokst:) <3 <3 <3

Klem fra Benedicte

3 kommentarer:

 1. Så utrolig skjønne 2 små :)
  Ja det er helt utrolig hvor fort tiden går... Hver dag må nytes, hurra
  *Siv*

  SvarSlett
 2. så gøy at han går da.
  ja tida flyr.
  mine 2 små er 11 mnd, men ingen går.
  den ene går rundt bordet, så kanskje hun slipper seg før jul, vi får se.
  ha en god søndag.

  SvarSlett
 3. Er det ikke herlig når de små tar sine første steg...!! Din lille var jo bare til å spise opp ;o) Ser lenger ned du har ryddet på vaskerommet ditt og blandt annet har puttet vaskepulveret ditt i flotte krukker. Regner med det er kulørtpulver i den ene og hvitt pulver i den andre ... Om du sender meg adressen din på mail skal jeg sende deg en lite overraskelse i posten som du kan bruke på vaskerommet ditt ;o) Håper ikke du ble skremt nå, men det er bare en liten ring jeg har "mekka sjæl" som du kan bruke ;o) Kanskje jeg hører fra deg ? Du finner e.mailen min inne på bloggen min.

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)