fredag 10. februar 2012

En vannløs uke...

For en uke dette har vært! Jeg skal gi dere kortversjonen;


Mandag: Vannet fryser hjemme. 22 minusgrader i Tromsø! Jeg vet mange opplever kaldere andre steder i landet, men Tromsøs råe sjøluft gjør denne temperaturen uutholdelig kaldt!! Kaldt inne, kaldt ute, og uten vann. God stemning...

Tirsdag: 10 grader varmere denne dagen. Fremdeles ingen vann. Enda bedre stemning.


Onsdag: 4 plussgrader(!) og fremdeles ingen tegn til vann. Vann blir hentet i dunker på jobb, og middagen har vært Grandiosa i to dager for å slippe oppvask. Stemningen er så god at jeg går å legger meg kl 22 for å slippe å være våken og sur.


Torsdag: Vannets fravær har en lang og innviklet historie som jeg ikke skal kjede dere med, men etter utallige ganske skarpe  bestemte telefoner til kommunen, kom endelig beskjeden om at vannet ble skrudd på om en liten time! Halleluja! Julaften, bursdag og nyttårsaften på en gang!!

Etter fire dager uten vann var det rimelig fantastisk å kunne sette på vaskemaskin, oppvaskmaskin, dusje unger og voksne, og ikke minst skylle ned i do.....

********************

Alt i alt har jeg hatt en ganske fin fredag når jeg tenker meg om:)) 

Bildene er av et hjerte jeg fant på Rema av alle steder, henger fint på speilet som står litt malplassert etter stueommøblering.

Nå skal beina på bordet og fredagen nyyyyyytes i langdrag!! 

Klem Benedicte

4 kommentarer:

 1. Oiiii og uhff!! For en uke dere har hatt! -22 er slettes ingen spøk her oppe, jeg er vant til innlandsklima og -25, men det kan ikke sammenlignes med -10 her på kysten....Brrrrr!!
  Godt det er stell igjen og at du har hatt en fin dag, får håpe helgen fortsetter slik!

  Stor klem

  SvarSlett
 2. Fantastisk uke med andre ord..... ;) Jeg tar heller -35 her i Hernes, enn -15 i Moss, og jeg tipper Tromsø har samme type klima. (Ser Monica sier det samme, og hun er jo fra Lillehammer, bare 15 mil herfra)

  Håper neste uke blir bedre! ♥

  Og du ble ivrig på morran...? ;P
  Frakten er i underkant av 100,- (inkl. eksp.gebyr ;P)
  Faktura er ikke mulig, om det ikke er blitt endringer i år, du betaler med kort. Master- eller Eurocard, eller VISA.
  Og du kan handle på nett fra 29/2. ;)

  http://www.pompdelux.no/p/forside-kundeservice

  SvarSlett
 3. Herremin va vannet borte å lenge!! Skjønne godt at det resulterte i UR-SUR!

  SvarSlett
 4. Det er muligens litt ufint av meg, men jeg måtte altså le da jeg leste at du gikk til sengs klokka 22 for å slippe å være våken og sur. Høres ut som ei kjip uke så jeg krysser fingrene for at du slipper å være vannløs flere gang.

  KLEM

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)