torsdag 4. september 2008

Bursdagskaos, men stolt:)

Idag fyller mitt kjære lille gull 4 år:)) Så i den anledning tenkte jeg prøve meg på en skikkelig jente-kake...var ganske nervøs, siden jeg ikke er en allverdens kakepynter! Jeg klarer som regel å få kakene til å smake godt, men de blir liksom alltid litt skjeve eller så er glasuren for tykk eller for tynn....UANSETT:
Så jeg begynte derfor å lete rundt etter inspirasjon på min gamle venn, internettet. Da fant jeg denne bloggen . Der var det en kake som jeg anså som overkommelig. Fant ikke bildet igjen, desverre, men det ligger sikkert der på bloggen en plass. Fikk masse hjelp fra Riikka, som er min nærmeste nabo, og med tunga rett i munnen satte vi igang!! Kjøkkenet var vel et katastrofeområde å regne, men vi ble da ferdige.


Og jeg er såå stolt:

Det skal sies at det er Riikka som har spruta på den kremen så fint...skal ikke ta ære for noe jeg ikke har gjort, selv om jeg hadde lyst, haha:)

Denne søte muffinsen hadde vi på brettet med gaver da vi vekte henne i morres med bursdagsssang,eller Erik sang ikke. Han hylte og sprella fordi han ville spise muffinsen...(kan ikke fatte hvem han har arvet den matlysten hos??)... Hun ble veldig glad og spratt opp i senga!

Hun skal feire bursdagen i bhg også idag, så nå skal jeg sette igang med det strax, og ta med bort til lunsjtid. Skal lage frukt kanapeer med sjokade-dip og vaniljesaus-dip:))
Hadde fruktspyd i bhgfeiringen hennes ifjor, men i år skal ungene få dyppe i sjokade og vaniljesaus...håper ikke det blir for mye gris, så jeg blir upopulær hos de ansatte, hehe! Skal ta bilde etterpå, så dere får se:) Her i huset blir jo alt dokumentert, haha.

Ha en fin dag videre, jeg skal legge ut bilder senere hvis jeg har mer energi igjen....skal altså ha 12 4-åringer på besøk senere...........

Arti førr ongan!:)

6 kommentarer:

 1. hahahaha *ler*
  Ser for meg han som skriker og vil ha KAKE på morrakvisten hihihi :))))
  Sånn var mine og hehe...
  En flott prinsessekake og jeg er sikker på hun blir fornøyd :)
  Du er jo kjempeflink ;)

  Lykke til med bursdag og gratulerer med datteren :)

  SvarSlett
 2. kjempeflenk å bake va du :-) Å ei hjelpanes hånd e alltid go å ha :-)


  Massevis av gratulasjona på dagen til Emma!

  Klem fra susanne

  SvarSlett
 3. Du verden som du står på. Blir helt matt av all energien din jeg. Men sannelig får du det til, og SÅ LEKKER den kaka så ut. Det er jo gøy å holde på da. Og som du selv sier, det er jo så artig for ungene.

  Gratulerer så mye med fireåringen din. Er det ikke rart som tiden flyr. Det er på ungene man ser at man selv blir gammel ;-)

  Lykke til med alt!

  SvarSlett
 4. Hei på deg,sååå fin kake da!
  Og lykke til med feiringen,skal selv feire 4-års dag her i nov.for storbroremann ;0)
  Koselig og inspirerende blogg du har!
  Velkommen inn i min bloggeverden:0)
  Hvis du er litt sliten i kveld kan du få en koselig inspirasjonsreise på bloggen min.Sett deg da ned med beina på bordet,og nyt over 40 hærlige bilder.
  Nyt dagen videre!

  SvarSlett
 5. Hei,
  Gratulerer med lille tulla, liten å liten, 4 år er jo jammen litt :)
  Så flott kake, skal si du og nabofrua har vært flinke, jeg ble veldig imponert, smaker den like godt som den så ut så blir det nok ikke mye igjen når kvelden er slutt!
  Lykke til :)

  SvarSlett
 6. Happy birthday!
  Det er så kjekt når de er litt større og en kan lage temakaker, hurra!
  Kjempeflott kake!!!
  Har snart en 2 åring, kanskje jeg hermer :)
  Håper ikke du har fått øresus i løpet av dagen...
  *Siv*

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)