lørdag 7. mars 2009

Barnas lørdag!

Idag har vi hatt lørdag på barnas premisser:) Dro avgårde på biblioteket og på lekebutikk!
For tiden er Emma helt hekta på Emil, så vi lånte emil bok og lydbok. Lånte også lydbok med Mamma Mø! Hysterisk morsom lydbok!
Vegg i vegg med lekebutikken er Elkjøp. Jeg ville se litt nærmere på denne snertne saken:
Så vi (jeg alene med begge ungene...) ramlet inn på Elkjøp.
Jeg har to store poser fra lekebutikken og Erik på armen, og han begynner å bli veldig tung! Men jeg har han heller på armen, enn å la han løpe fritt inne på elkjøp......!
Emma forsvinner selvsagt før jeg får sukk for meg, og mens jeg småspringer rundt å leter etter Emma, så spiller, piper og lyser det nedi posen fra leketraktoren jeg nettopp kjøpte.....jeg fikk litt rare blikk fra noen der inne, mens jeg prøvde å "rope stille" etter Emma med to brummende, hylende knallgule plastposer og en blytung Erik.
Da jeg endelig fikk tak i Emma, bar det rett ut og i bilen!! Jeg tror jeg sprang forbi overnevnte støvsuger på et tidspunkt....men jeg rakk definitivt ikke å sjekke den ut som jeg hadde tenkt, hehe!
Men tanken om å gjøre det alene var tydeligvis i overkant ambisiøst..:)
Her i huset brukes kjøkkenbenken til mye:)
Nå skal denne dama ta kvelden! Og hvis vi ikke drar på hytta imorgen, håper jeg å få gjort litt husarbeid....we'll see;)
Benedicte.

4 kommentarer:

 1. Hehe, ikke artig da man føler man får for mye oppmerksomhet på den måten der nei, da vil man bare synke ned å forsvinne litt....
  En venn av meg hadde en sånn støvsuger, han sa den var lekker men sugde dårlig. (bare sånn at du vet)

  SvarSlett
 2. kjente æ blei helt svett av å lese det her inlegget...

  SvarSlett
 3. Den støvsugeren skal vi også ha, om vi ikke får den i gave til helga blir den bestilt så fort vi kommer hjem fra reise! :)

  Utfordringen din er svart på. ;)

  SvarSlett
 4. hei!
  den støvsugeren har jeg også gått og sikklet på:) får lønn i morra så da trur jeg den blir kjøpt! Svigerinna mi har den, og er knall fornøyd:) er jo en liten støvsuger i stor og så kan du bruke den vanlige støvsugeren og suge ut alt i den:) helt genial!! :D

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)