onsdag 25. mars 2009

Late rundstykker

Jeg var særdeles effektiv idag i formiddag, da poden sov! Nå sover han i nesten 3 timer, da så...

Fikk nemlig satt en rundstykkedeig i tillegg til stolskrubbingen under her:)

Deigen var virkelig i god lune idag, som dere ser:) Men jeg har også et triks for hevingen ; sett deigen på vaskerommet mens du tromler klær! Fuktig og varmt!!


Bildet over er forresten utsikten min fra kjøkkenbenken! Rett opp i skogen:) Vi har hus foran og på siden, men ingen rett bak. Det er hva dere ser her.

Så over til rundstykkene. Jeg har vist disse før i bloggen, men skader ikke med litt gjentakelse...dere vet det der med kruttet osv....

Jeg er nemlig så lat, at jeg gidder ikke trille rundstykkene engang! Jeg simpelthen bare kjevler leiven flat på stekebrettet - skjærer ruter med kniv eller pizzarulle - og steker!


Over er det ferdige resultatet! Bare til å bryte fra hverandre. Disse ble litt vel store...skulle kanskje delt leiven i to..men,men.

Yummi:)


Erik våkna etterhvert, og ville mer enn gjerne sitte på benken å mumse rundstykker!! I tillegg ville han gjerne smake på det mamma hadde i Green Gate koppen sin:) (se opp for ubloggifisert shampoflaske i vinduskarmen - hvordan havner sånne ting overalt??)
Ha en flott onsdagskveld!
PS: Link til oppskriften er i DETTE innlegget!

10 kommentarer:

 1. Åh! De så fantastisk gode ut, noen spesiell oppsrkfit eller?? Min mamma kom med en bære pose med rundstykker nå ikveld, hun hadde bakt litt til oss:0))))) Utrolig godt å ha i frysen. Ha en flott kveld!

  SvarSlett
 2. oooohhhhh.... Oppskrift ønskes!!!! (Jeg har jo blitt kone, må visst bake litt nå)

  Og ja, mannen (han som er så bevandret på kjøkkenet) fortalte at det var det det het. Kom på det da, men da jeg skrev det var jeg blank! ;)

  SvarSlett
 3. Måtte bare få det ut, så jeg ble ferdig og jeg kunne jo ikke ha alt i ett innlegg. ;P

  Takk for oppskrift, da skal jeg dra frem min TW-bolle og prøve. Jeg får jo til pizzadeig, annen gjærdeig kan vel ikke være så mye verre?

  SvarSlett
 4. Ble ikke noe mindre sulten nå da....!
  Tusen takk for hyggelig hilsen i bloggen min. Jeg er veldig enig med deg, men jeg er ikke sikker på at jeg har nok stoff...! :?

  Vi får se!

  SvarSlett
 5. Jammi, de rundstykkene så herlige ut. Også ser de riktig så lekre ut når de må brytes fra hverandre. Myttji mer lækkert, sku æ sei!

  Han lille sjarmisen din kommer til å bli boende hjemme hos mamma langt ut i tyveårene hvis du steller like godt med ham da som nå. Han ser ut til å ELSKE livet og mammas oppvartning. Tøft!

  Klem fra Marit

  SvarSlett
 6. Det går an å bli endå "latare";-) Viss du tek deigen rett frå bollen, utan å kna den, berre få ut lufta, kan du trykke deigen utover med hendene og dele den som du gjer. Eg brukar ei deigskrape til det.

  SvarSlett
 7. MMMMMMMMMMMmmmmm... nå fikk du godisskålen min her til å blekne - deilige rundstykker ... ja takk !!! Som andre har etterspurt.. deler du oppskrift ? Helt genialt å bare skjevle den ut og skjære i kryss ! Fra nå av blir det ingen runde rundstykker her i huset heller :)

  Hihi.. han kunne reklamert for GrenGate med den derre :-)

  Linker deg - så vet jeg hvor jeg har deg - likte bloggen din kjempegodt ! Klem

  SvarSlett
 8. Så kjekk blogg du har! Jeg er også veldig nyskjerrig på oppskriften på rundstykkene dine!

  SvarSlett
 9. Kom hoppende inn til deg via Put it in a box-Ida, for å se på de smarte rundstykkene dine, og jammen ja!! Det var smart, nå må jeg gå og sette en deig :o)

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)