tirsdag 24. mars 2009

Tirsdag 24. mars

Fantastisk bra tittel på posten idag, hæ? Jeg har nemlig ikke noe spesielt tema idag, så fant ikke noe passende tittel:)

Jeg må først og fremst takke for så mange go'ord om min nye sveis! Jeg håper å få knødd meg til frisøren rimelig ASAP, jeg vet at tiden er inne for en klipp, for å si det forsiktig.....
Det ble jo nesten kommentar-rekord på hårsveis innlegget:) Kjempekoselig!
Fortsett med alle kommentarene, jeg er offisielt hekta og avhengig, hehe!!


Idag er jeg hjemme med en småpusk sønn. Hoster og snørrer masse! Og da kan det være godt med rolig dag hjemme me mamma....kan jo bli mye for en liten kropp med barnehage og opplegg hver dag.
Jeg skulle ønske jeg kunne jobbet litt mindre enn 100%, og dermed hatt sjansen til å ha barna hjemme en dag her og der, eller omså bare kortere dager i barnehagen...men med huslån og regninger på barnehagelønn så er nok det bare å glemme!!Bildene idag er hentet fra The Container Store , som selfølgelig kun finnes i Junaiten...som jeg har klaget og bært me over før...been there, done that.
Utrolig mye bra å se der, anbefales en kikk til inspirasjon!

Ikveld skal jeg kose meg med siste episode av "Da damene dro"! Regner med det er bryllup der ikveld, koselig:) Og sef er det fruer etterpå og tilslutt privat praksis.....

Har jeg nevnt at jeg er ukurerbar tv-slave?? Ja? Ok!

Benedicte.

1 kommentar:

  1. Liker tv-slaver jeg. Er en selv. Man har da noe å se på så godt som hver dag. ;)

    SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)