søndag 1. mars 2009

Skittensøndag

Skittensøndag er det hos meg stort sett hver søndag! Det er da jeg virkelig har tid til å ta unna litt husarbeid og klesvask!
Ikke før har jeg poste innlegget om at jeg ønsket meg ny vaskemaskin, så ryker faenmæ - pardon my nordnorsk nok en gang - tørketrommelen..... Men den er helt ny så den får vi fiksa på garantien:)
Men uansett betyr dette et par uker uten tørkerommel!! Dere skjønner jeg har gjort meg så avhengig av trommelen...den er min beste venn i kampen om å overleve i havet av skitne klær!

Bildet idag er av min lille hjelper på vaskerommet....;)

Benedicte.

6 kommentarer:

 1. hahaha, førr et kodak-moment!

  SvarSlett
 2. Ja, er det ikke typisk!?
  Artig bilde du har fått knipset av din lille vaskehjelper. :D
  Ha en flott søndag!

  SvarSlett
 3. NÆ så typisk, man burde nesten bare holde kj*** så skjer det ikke:) Du får trøste deg med at det kunne vært værre. Det kunne tross alt vært vaskemaskina som røyk, å det ville vært litt mer ille.

  Den saltskåla fant jeg på Jekta øst, polarsenteret, du vet den lille butikken med mye rart atmed kafeen? Husker ikke hva den heter. Dem hadde til sukker også så jeg bør dra tilbake...

  Putene fant jeg på kid på samme senter:)

  SvarSlett
 4. Æsj, man må nesten ikke si sånt høyt ;) Det e et bevis på tankens kraft! Æ måtte se to ganga på det bildet for å se at æ så riktig, og ja det var en gutt der inni :P

  SvarSlett
 5. Nydelig bilde :D Ville bare melde om at reportasjen kommer på lørdag med mindre det skjer noe drastisk. Da skal jeg i så fall gi beskjed =)

  SvarSlett
 6. Jeg hadde ikke anelse om at jeg hadde barnesikkring på den for**** komfyren:) Tenk å starta holoi med elektriker osv? HAHAHA. Hadde gravd meg ned.

  Jeg har i allefall kaffe og en ovn som virker:)

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)