fredag 18. juli 2008

Kjærlighetstur til IKEA

Min samboer, Tom-Erik, driver eget rørleggerfirma. Og dermedblir det jo myyye jobbing, og lite mulighet for ferie....siden ferien blir mye dyrere når han taper inntekt på å ikke jobbe.
Ikke alltid like morsomt! Men holder ut med håpet om at firmaet skal bringe inn masssse penger i fremtiden, haha!

Det er jo ingen hemmelighet at vi i Tromsø, eller nord-norge, er utsultede IKEA kunder! Tenk for et eldorado av billig og flott interiør som vi nord for trondheim ikke får ta del i...
Så siden det blir dårlig med ferie, skal jeg og Tom-Erik kjøre til Haparanda i sverige....for der er det en stoor IKEA-butikk=)) Vi tenker mest sannsynlig kjøre neste helg. Tar 6-7 timer å kjøre, så kjører en ettermiddag, overnatter på hotell, og så på IKEA dagen etter. En aldri så liten kjærlighetsferie, hehe! Barna skal være hjemme med svigermor!
På ønskelista er bl.a de tingene som er bilde av nedenfor...men siden man ikke har alle pengene i verden akkurat nå, så kanskje man bare kommer hjem med den obligatoriske serviettpakken, haha!

Har veeldig lyst på denne senga! (Som nevnt i tidligere innlegg, har jeg en drøm om et gjennomført soverom) Denne utrolig søte bokhylla kunne vært fin på Emmas eller Eriks rom!
Disse boksene har jeg allerede et par stykker av, og er kjempefine til tørrvarene! Har lyst å ha alt i sånne bokser eller krukker!! Akkurat sånn som i katalogen til IKEA, hehe.
Syns denne rammen er såå stilig! Liker jo best det hvite, men denne sorte er en perfekt kontrast til det! Hadde vært så tøft å ha denne midt i den bildeveggen jeg også har bilde av på bloggen fra før.

1 kommentar:

  1. Å, nå jeg er misunnelig! Jeg vil også til Ikea. Aldri vært på der før, nærmeste er i Trondheim, men det tar ca 6 timers kjøring fra oss også.

    Kos dere! :):) Håper du får tak i alt du skal ha og litt til.

    SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)