onsdag 30. juli 2008

"P.S. I love you"

Er selverklært dronning av romantiske komedier, og har en skuff stappfull av filmer som jeg elsker å sette på gang, på gang, på gang....=) Til min kjæres store fortvilelse, hehe!

Ikveld satte jeg på en nyinnkjøpt film som jeg har fått anbefalt av flere som er like glad i slike filmer som meg=), nemlig "P.S. I love you"!
Og anbefalingen er klar! Jeg lo og gråt(skal ikke voldsomt mye til før jeg feller en tåre, skal sies)og med flotte skuespillere. Denne skal settes på flere ganger, det er helt sikkert=)))

Tom-Erik, gled deg, hehe!!

3 kommentarer:

 1. Hei

  Denne filmen fikk jeg anbefalt av en venninne forrige helg, og har ikke sett den enda. Men fikk blod på tann når jeg leser at du anbefaler den. Og det er ikke vanskelig å løp og kjøp denne filmen. Min favorittskuespiller gjennom de siste 3 år - Gerhard Butler - spiller hovedrollen. Ah, hvilken mann!!! Så han første gang i Lara Croft II og falt pladask.

  Flott soverom du har, liker spesielt sengeteppet. Har maken selv ;-) Lekkert, ikke sant?

  Kos deg.

  Hilsen Marit

  SvarSlett
 2. Hei! Jeg elsker også romantiske komedier, og da jeg så denne visste jeg at den måtte være noe for meg. Så vi så den i går, for en fanastisk film! Jeg gråt og gråt :)

  SvarSlett
 3. Ja, hoff det kom mange tårer...jeg er ganske sippete, hehe!

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)