tirsdag 29. juli 2008

Tilbake fra "kjærlighetsferien"=)

Kjørte mot Haparanda og IKEA tidlig lørdagsmorgen, og etter 7 timer i bilen var vi endelig framme! Kjørte direkte til IKEA, og fikk gjort unna shoppingen der! Det ble: seng, nattbord, lamper, teppe, bokser, noen leker til barna ++
Da vi var ferdige kjørte vi til et vennepar som bor i Tornio/Kemi, så vi skulle få overnatte hos dem, deilig=) Ble møtt av deilig ferdig lasagne, salat og brød!

I Tornio var det Twincity-festival, så vi tenkte å dra dit. Siden badstu er en viktig tradisjon i finland, måtte vi ta badstu på vorspielet=) Kjørte ut på byen i karaoke-taxi(!), det var ganske artig!! Så har man opplevd det også, hehe=)
Kosa oss ute, og dro ganske sent hjem....deilig følelse å kunne sove til man våknet av seg selv!! Ble ikke vekt av barn til en forandring=)

Før vi kjørte hjem fikk vi guidet tur i Kemi, og det var en kjempekoselig by! Virkelig mye fine hus i Finland(ihvertfall der vi var..)

Ikveld har vi montert senga på rommet, skal legge ut bilde senere!!
God natt=))

1 kommentar:

  1. Hei, kjekt å lese bloggen din.Har aldri vært i Finland, men kunne virkelig tenke meg det en gang.Nyt sommeren videre.Flott blogg !

    SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)